Er du klar til at tage den første, men mest afgørende beslutning?

For de fleste kvinder er det her bare en drøm.

Det var det for mig i lang tid!

Jeg ville ønske, jeg vidste det, jeg ved i dag, da jeg ikke kunne finde glæden længere.

Kender du det?

  • Du er træt og kan ikke overskue endnu en dag med unger, der er sure, kolleger der brokker sig og veninder, der hiver i dig, fordi du ikke er vendt tilbage på de sidste beskeder, de har sendt dig.
  • Du vil jo så gerne have, at alle omkring dig er glade, og du går langt for, at netop dét bliver en realitet.
  • Du går rundt med en underlig følelse i maven af, at du bare ikke er glad. Du har et godt liv, men du er ikke glad.
  • Du oplever måske ofte, at du er tæt på at græde, fordi du er i afmagt og frustreret.
  • Stemmen indeni dig taler til dig.

Du er ikke god nok, hurtig nok, dygtig nok.

På arbejde, som mor, som kone, som veninde. Og så vælter hele læsset. For hvad skal du gøre? HVAD skal der til?

Træk vejret og sænk skuldrene.

Du kan ikke følge med, og det er helt okay. For du har lært dig selv, at du kun kan accepteres, elskes og anerkendes, når du er dygtig og flittig.

En flittig Lise som jeg kalder det.

Og ved du hvad? Du er helt normal. For sådan her er det for de fleste kvinder. Sådan var jeg også. Sådan kørte mit hoved også, FLERE gange dagligt!

Men jeg har knækket koden til at kunne kontrollere overtænkning og til at kunne sige fra i kærlighed.

Det samme kan du lære. Altså INDEN du brænder sammen. Og får stress. Og bliver deprimeret. Og skælder ungerne, kollegaen, chefen, manden, veninderne ud.

Det er nu din beslutning kommer ind i billedet. Du skal beslutte om du har fået nok. Du skal tage ét vigtigt og afgørende skridt mod forandring. Er du klar til at få det liv du drømmer om, eller er du okay med at leve det liv du gør nu?

Tænk at kunne leve et liv, hvor du kan kontrollere dine tanker

Så du bare er i nuet og ikke bekymrer dig om fortiden eller fremtiden. Tænk at leve et liv, hvor du kan møde modstand med smil og overskud. Tænk at leve et liv, hvor du ikke bliver påvirket af, hvad (du tror) andre tænker om dig.

Det kan blive dig. Hvis du er villig til at investere det, der skal til.

Men der findes intet quickfix

Det skal du vide. Du kan ikke quickfixe dig til det, du drømmer om. Du har helt sikkert prøvet, for vi mennesker vil så gerne have det hele til det halve. Men det virkede ikke helt, vel? 

Grunden til at jeg kan hjælpe dig, er fordi jeg selv har været der. Jeg har lavet alle fejlene og til sidst knækkede jeg koden.

Du kan IKKE lære af en person, der ikke selv har gået vejen. Og har lavet alle fejlene. Og har lært af dem.

Du kan IKKE flytte dig, hvis du ikke har et brændende ønske om, at det skal være NU!

Book en gratis afklarende samtale

Jeg har lavet plads i min kalender i næste uge for at tilbyde en gratis 15-20 min. samtale til dig, der er så træt af at være hende, der er mere presset end glad, og som er klar til at gøre noget ved det. Denne samtale kan vise dig dit potentiale og give dig modet til at gøre noget ved det, én gang for alle! Jeg giver dig ikke de Vises sten i vores samtale, for jeg tror ikke på quickfixes. Jeg tror på processen og på vedholdenhed. Men, det kommer vi til, hvis vi skal arbejde dybere sammen.

Hvis det her taler til dig, er du mere end velkommen til at booke en af de ledige tider. Af erfaring ved jeg, at tiderne bliver booket hurtigt, men hop ind og se, om der ikke er en tid, der passer dig.

Samtalen er gratis og uforpligtende. Det eneste, det kræver, er at du har en seriøs indstilling til den.

 

JA TAK JEG VIL GERNE HAVE EN GRATIS SAMTALE

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja, og jeg er ikke en ekstraordinær stjerne, der bare kunne det dér med at leve mine drømme fra dag et. Jeg har levet livet, på godt og ondt, og har fået mange knubs. Jeg er trænet af landets førende eksperter indenfor mentaltræning og jeg har brugt over 300.000 kr. og mere end 10 år på, at finde de værktøjer der rent faktisk virker. 

Jeg transformerer dagligt kvinder der overtænker, og som ønsker at turde at tro på og være sig selv. Kvinder, der er blevet trætte af at føle, de venter på noget – og går glip af noget. Kvinder, der er trætte af at være bange for noget og trætte af at føle, de ikke er nok bare ved at være sig selv.

Jeg hjælper kvinder, der er trætte af at føle, at de skal gøre noget, være flittige og gå på kompromis med sig selv, bare for at andre kan lide dem. Kvinder, der vil have bugt med overtænkning, dårligt selvværd og manglende selvtillid.

Jeg transformerer kvinder der godt ved, at det ikke hjælper at forsøge at gøre det selv og som ikke vil i flere forløb som ikke virker.

Gennem vores samtale i telefonen, får vi sammen fundet frem til de udfordringer, du har i dit liv. Jeg hjælper dig her med at se hvordan din drøm kan blive til virkelighed og vi kan begge mærke, om vi er et godt match. 

Hvis du er klar til, at arbejde sammen med mig i et forløb, men mangler modet og troen på at du også kan nå dit mål, så er denne samtale specielt til dig.

 

Hør bare her, hvordan det er gået disse tre kvinder, efter de tog beslutningen om at ændre deres liv:

Anni har gennemgået en kæmpe transformation og er blevet vild med at udvikle sig selv

Da jeg stødte på Anja første gang, havde jeg er stort forbehold. Jeg synes hun var “for positiv” til mig. Det troede jeg ikke jeg kunne blive. Jeg synes også hun provokerede mig lidt med sin ærlighed og ligefremme facon. Jeg tyggede lidt på det og besluttede så at tage et forløb hos Anja.

Nu har jeg afsluttet mit første forløb og har forlænget det, fordi hun har tændt et bål indeni mig, som brænder efter mere viden. Jeg er blevet vild med den person jeg er blevet og jeg tør sige fra, så jeg ikke går på kompromis med mig selv. Jeg har fundet en power indeni, som jeg aldrig troede var mulig. 

Anja har lært mig at se på mine vaner, mine tanker og hvornår jeg reagerer på hvad. Og gennem alle de konkrete værktøjer hun giver mig, har jeg gennemgået en kæmpe transformation! Jeg er gået fra at være selvdestruktiv og selvkritisk, negativ, opgivende og totalt pessimistisk, til at være energisk, positiv og selvkærligt menneske. Jeg er fucking sej og det er du også! Hvis du vil flytte dig, ligesom jeg har flyttet mig, så vil jeg varmt anbefale Anja, for hun er en helt eminent Coach !

Anni Møldrup Schützler

Maiken bruger sine værktøjer både i sit privatliv og i sit job, med stor succes

Jeg startede i forløb hos Anja, fordi jeg var blevet anbefalet det af en veninde som også gik i forløb hos Anja. Min veninde havde haft mega god gavn af forløbet og brugte værktøjerne mange steder i sit liv. Jeg har fået så mange værktøjer og er blevet så glad. Jeg er bare så taknemmelig for det jeg allerede har udviklet mig. Det afspejler sig både på arbejde og hjemme og i hvad jeg ellers rør ved. Jeg har blandt andet lært at have fokus på det jeg har gang og sortere alt andet fra, når jeg skal koncentrere mig om noget bestemt.

Jeg var ude for at styrt, som efterfølgende påvirkede min selvtillid meget. Det har jeg fået fuldstændig styr på nu og tror mere på mig selv, end jeg nogensinde har gjort. Det er simpelthen den bedste investering jeg har gjort i mig selv og jeg kan kun sige: “kom igang” for hold da op hvor kan du bruge det alle vegne. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har mødt Anja. Jeg har udviklet mig så meget og lært så meget om mig selv.

Maiken Jæger

Sara er gået fra stor selvmedlidenhed og af magt, til at være i fuld kontrol over sin overtænkning og sit humør

Jeg startede i forløb hos Anja, fordi jeg gerne ville have styr på mine nerver på springbanen. Det viste sig dog, at det var et helt andet sted vi skulle starte. Anja har givet mig en fantastisk rygsæk af mentale værktøjer, som jeg kan bruge overalt i mit liv. Både som rytter, som mor, som kone og på mit arbejde. Anja har fået mig til at åbne øjnene for en helt ny verden. En verden som gør at jeg tager mere ansvar for mig selv og for mine handlinger. Og for at jeg faktisk selv kan kontrollere mit humør.

Førhen kunne jeg komme ned i en suppedas af selvmedlidenhed og afmagt over, at jeg ikke kunne komme ud af mit dårlige humør. Jeg har gennemgået en vild rejse udviklingsmæssigt, både personligt og i mit arbejdsliv, hvor jeg er leder. Jeg har brugt værktøjerne på mine medarbejdere med stor succes. Jeg kan kun give Anja mine aller bedste anbefalinger! Jeg ville faktisk ønske at alle gik til sådan en som hende, for det har fået mig til at få så meget mere ud af livet!

Sara Wilton

 

Jeg håber inderligt, at du træffer den beslutning der er rigtig for dig!

Ja tak! Jeg skal bare have den samtale NU

Kunne du tænke dig at høre mere om mig og hvad du får ud af at arbejde sammen med mig, så kan du se denne video

 

Kærlig hilsen

Anja

Powermind Academy