Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg er mentaltræner på min helt egen måde. Jeg har fundet den helt rigtige kombination af psykologi, mentaltræning, omsorg, og omvendt ”no bullshit” filter, performancecoaching og NLP.
Det er en powerfuld kombi!
Hvad kan jeg hjælpe med ?

Igennem samtaler finder vi sammen frem til det du drømmer om. Jeg hjælper dig med at finde dine behov og dine mål. Jeg guider dig til at finde dine styrker og giver dig værktøjer til at manifestere nye vaner og rutiner.

Jeg står ved siden af dig hele vejen i forløbet og lyser ned ad alle stier, indtil du finder den sti du skal nedad. Den der er rigtig for dig.

Gennem en kombination af NLP, mentaltræning, nøje udvalgte psykologiske strategier og teorier, samt analyseværktøjer, hjælper jeg dig med at få integreret og manifesteret nye ressourcefulde vaner og rutiner, så du for alvor kan se og mærke permanente forandringer.

Jeg er mentaltræner på min helt egen måde.

Jeg har fundet den helt rigtige kombination af psykologi, mentaltræning, omsorg, og omvendt ”no bullshit” filter, performancecoaching og NLP.

Det er en powerfuld kombi!

Min måde at arbejde på er gennem forløb, der er tilpasset dine specifikke behov. Jeg tror på kontinuerlighed og disciplin. Derfor får du lektier for hos mig. Det hjælper dig med at slå de nye vaner fast og gøre dem til daglige rutiner. Det er på den måde at dine forandringer bliver permanente.

Hos mig vil du opleve oprigtighed. Jeg er ikke ”curlingcoach”. Du skal selv gøre arbejdet og en spade er en spade. Men hvis du arbejder med de lektier og værktøjer du får, lover jeg dig at det er nemmere end du tror.

Coaching hos mig kan foregå på mit kontor, som walk and talk i naturen, via Skype eller telefonen. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Så hvad enten du vil finde have mere power og tro på dig selv, være en bedre leder, performe når det virkeligt gælder eller noget helt andet, så har du knækket koden, når du har gennemført et forløb hos mig.

Vil du for alvor mærke dig selv og være i balance, så kontakt mig. Så finder vi sammen det forløb der passer specifikt til dig.