PowerMind Academy

 Vil du finde mere power og tro på dig selv, være en bedre leder, performe når det virkeligt gælder eller noget helt andet.
Vil du for alvor mærke dig selv og lære at være i balance.
KONTAKT MIG
Indre ro
Bedre menneske
Mere Power
Mere glæde
Stærkere psyke

PowerMind Academy historie

Hvis du vil lære af en der har gået vejen før dig, så er du på den rette side. Jeg har hele mit liv ønsket at andre kunne lide mig. Jeg stolede ikke på mig selv og min dømmekraft. Jeg har levet bag den maske jeg troede var den rigtige, for at blive accepteret af flest mulige. Jeg har tvivlet på mig selv og mine valg og jeg har levet i offerrollen big time.

Når du tvivler på dig selv og arbejder som leder gennem mange år, så har du lige lavet en sprængfarlig kombi. Derfor blev jeg for ca. 10 år siden, sygemeldt med stress og depression.

Jeg havde løbet for stærkt for længe og nu sagde kroppen stop. Jeg var mere offer end nogensinde og jeg mistede rigtig mange mennesker i mit liv. De blev simpelthen trætte. De kunne ikke hjælpe mig og de kunne ikke overbevise mig om at jeg faktisk var elsket og god nok.

Én dag. Dén dag. Sommeren 2010. Jeg husker det som var det i går. Der blev jeg så træt af at høre på mig selv, at jeg besluttede mig for at gøre noget ved det!

Jeg begyndte min rejse ved en psykolog og begyndte at læse utallige bøger om selvudvikling.

Pludselig kunne jeg mærke mit formål med livet. Pludselig stod det hele klart. Meningen med det hele. Jeg skulle hjælpe andre med at finde deres retning i livet! Alt hvad jeg havde gennemlevet, var for at kunne relatere til de mennesker jeg fremover skulle hjælpe.

Efterfølgende er jeg blevet uddannet og trænet af flere af verdens førende eksperter indenfor personprofilanalyse, performance coaching og mentaltræning.

I dag kører jeg en succesfuld business, hvor jeg hver dag træner mennesker, i at leve deres liv som de ønsker det. Jeg arbejder med ambitiøse mennesker som ønsker at finde retning i livet og som ønsker at leve livet fuldt ud.

Jeg har en skarp intuition, som jeg bruger i mit arbejde. Jeg lytter bagved ordene der bliver sagt og finder frem til dét der trygger. – og det er ofte et helt andet sted vi skal starte, end det mine kunder tror.

Jeg hjælper og støtter gennem hele processen og lever for at give mennesker klarsyn. Min passion er mit arbejde. Uanset om du er leder og gerne vil lære at lede med succes eller om du har brug for personlig forandring, så hænger det hele unægtelig sammen. Derfor justerer vi alle facetter, så du står skarpt hele vejen rundt.

Jeg arbejder med mennesker via workshops og 1:1 coaching. Coaching hos mig kan foregå på mit kontor, som walk and talk i naturen, via Skype eller telefonen. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Gennem blandt andet refleksion og dybt indre arbejde, viser jeg dig vejen til et harmonisk og fuldendt liv både privat og professionelt. Jeg tror på det hele menneske. Det er vigtigt at få bevidsthed hele vejen rundt. Vi kan ikke kun arbejde med én del af os selv, uden at kigge på alle andre facetter. Først når vi har kigget os selv efter i alle kroge, får vi skabt det hele menneske. Her begynder magien. Her åbner dørene sig helt af sig selv. Det er her udviklingen sker.

Du bestemmer selv hvor meget du vil have ud af det.