1:1 FORLØB – PowerMindAcademy

Dig i fokus

1: 1 forløb

I mine 1:1 forløb, arbejder vi med HELE dig.

Du skal have ro i maven og tro 100 pct på dig selv, både på og udenfor banen, for at kunne performe maksimalt. Jeg skræddersyr mine forløb, så de passer præcist til de mønstre og vaner vi skal have ændret, for at du knækker koden til at være bedst når det gælder. Jeg er ved din side, på flere måder, gennem hele forløbet og du vil aldrig føle dig alene. Jeg kommer til at agere sparringspartner for dig, så du hele tiden flytter dig fremad, uden at tvivle på dig selv. Jeg er helt tæt på og din største fan. Dette forløb er til dig der ønsker mig helt tæt på, så jeg støtter og motiverer dig maksimalt, gennem hele forløbet Skal vi tage en uforpligtende snak ?

Se hvad mine Powerminderes fortæller

“Lyt altid til andres oplevelse af din nye coach. Tag ikke kun coachens ord for gode varer.”

Jeg sætter en stor ære i at fortælle mine kunders historie om succes. Det gør dem stolte over deres engagement og præstation, og det kan forhåbentligt også inspirere dig til at tro på, at du også kan nå netop dit mål!

Drømmer du om fokus og ro i maven, når du er på banen?

Anja - Performancecoach og mentaltræner

Lad os tage en snak sammen for at sikre at vi er et match.
Samtalen er uforpligtende.

Kontakt mig her!