UFORPLIGTENDE SAMTALE – PowerMindAcademy

Skal vi tage en snak sammen?

Min fineste opgave er, at sikre du får det bedste forløb sammen med mig.

En afklarende samtale skal netop sikre at vi er et match, så du endelig får de resultater du drømmer om. Jeg skræddersyr alle 1:1 forløb hos mig, så det er tilpasset din personlighed, dine behov og dine mål! 

 

Du har også mulighed for at booke en aftale direkte i min online kalender

Hør hvordan 1:1 forløbet har hjulpet Clara

BLIV EN POWERMINDER

og nå dine mål ligesom mere end 1500 andre sportsudøvere

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anja og er mentaltræner og performancecoach.

Dagligt træner jeg ryttere og andre atleter i at sætte store mål og i hvordan de når netop de mål.

Min mission er at få så mange atleter ud på banen med ro i maven, skarpt fokus på sig selv og opgaven og samtidig være ligeglade med, hvad andre synes og tænker om dem.
Dét at vinde er mange ting.

Jeg lærer mine Powerminders at vinde HVER gang. Følelsen af at vinde er utrolig powerfuld, og dén følelse skal mine Powerminders have hver eneste dag.

Jeg lærer dem at forbedre sine resultater konstant, med nemme og klare redskaber og et helt nyt mindset.

Igennem mine uddannelser i hhv. mentaltræning og personligt lederskab, trækker jeg på min teoretiske viden. Dette kombineret med min praktiske erfaring som rytter, giver mig et solidt grundlag for at lærer mine kunder det jeg selv har knækket koden til. Jeg har med andre ord, selv taget de skridt jeg lærer mine Powerminders at gå.

Da jeg selv var dressurrytter på landsplan, mærkede jeg ofte følelsen af at miste kontrollen over mine nerver og det gik udover mine resultater. Det fandt jeg en vej udenom, så jeg kunne vinde mere. 

Jeg ændrer i dag mine kunders mindset og styrker deres tro på sig selv, så de også kan være bedst når det gælder – HVER gang.

Og DU er mere end velkommen i vores store Powermind-familie!

Kh Anja

Er du klar til at booke en afklarende samtale?
Det er uforpligtende

Se hvad mine Powerminderes fortæller

“Lyt altid til andres oplevelse af din nye coach. Tag ikke kun coachens ord for gode varer.”

Jeg sætter en stor ære i at fortælle mine kunders historie om succes. Det gør dem stolte over deres engagement og præstation, og det kan forhåbentligt også inspirere dig til at tro på, at du også kan nå netop dit mål!