Hvad siger mine kunder

 Glade kunder, er en stor forudsætning for at kan få en forretning til at fungere.
Herunder kan du læse hvad  nogen af mine tidligere og nuværende kunder siger om et forløb ved mig.
KONTAKT MIG

Referencer

Jeg kan kun give Powermind Academy mine alle bedste anbefalinger. Anja har hjulpet mig på så mange plan; personligt, forretningsmæssigt og med min sport. Med problemer jeg har bakset med i mange år, og med underliggende problem stillinger som jeg aldrig ville have løst uden Anja.

Jeg har fået værktøjer jeg bruger i min dagligdag og som gør jeg i dag er blevet bevidst om mine tanker og følelser som jeg aldrig har været før, og bliver bedre og bedre til at vende negative tanker til positive. Igennem mine sessioner med Anja har jeg været igennem en kæmpe personlig udvikling og det stopper ikke her, for med Anja ved min side kan det kun gå én vej op.

Sara Wilton

Anja fra Powermind Academy formår at sætte refleksionerne i gang og har virkelig nogle gode værktøjer der er værd at arbejde med hvis du f.eks. som jeg ønsker mere fokus og overskud når du rider ind i en svær springklasse. Anja er meget forstående og virkelig værd at lave et samarbejde med, også selvom du føler det kun er småjusteringer du har brug for, for det er virkeligt givende uanset hvad!

Annika Knudsen Lorentsen

Jeg vil til enhver tid anbefale alle at følge denne side, og har man brug for lidt hjælp til livets udfordringer, er jeg på ingen måde i tvivl om, at Anja kan hjælpe. Anja er helt rolig, opmuntrende og utrolig god med sine ord. Hun rammer de rigtige steder og giver konkrete inputs til at håndtere situationer, der ellers føles uoverskuelige.
Tak

Maria Andreasen

Taaaak! Det er første gang nærmest nogensinde jeg kan udgå og ikke være påvirket af det som før, det er virkeligt skønt.
Så jeg er virkelig med på, at det er læring og klar på udvikling fremfor alt! Jeg er især glad for den dressur især, kæmpe succes!
Kæmpe tak fordi du giver mig ro og energi til at stole på processen!

Katrine Pørtner Karlsen

Hej Anja. Jeg vil bare lige give dig en lille update her fra mig. Jeg har været til tre eksamener siden vi sås sidst og det er gået vanvittigt godt!
Vi fik 10 første gang, bestod den anden (var en bestået/ikke bestået prøve) og her for en uge siden var jeg til en prøve mere og jeg gik ud med et 12 tal!!!

Tak for dine fif, de har være GULD værd!

Stine Flarup

Mit forløb hos Powermind Academy har givet mig langt mere, end jeg havde turde håbe på! Da jeg skulle op til Anja for første gang, var jeg meget spændt på, hvad det her mentaltræning egentligt var, og hvad det egentligt ville sige at have en coach. Jeg må sige, at jeg blev MEGET positivt overrasket.
Jeg havde forventet, at Anja skulle bruge nogle gange på at lære mig at kende, og for at finde frem til hvad vi skulle stille op med mig.
Det her er ingen overdrivelse, men der gik ikke 10 minutter før Anja havde fundet ind til kernen, og allerede begyndte at give mig værktøjer som jeg kunne bruge til at arbejde med mig selv.

Anna Pørtner

Hej Anja. Det var godt jeg fik talt med dig i sidste uge. Jeg er helt afslappet indeni og er glad og tilpas. Havde en fantastisk springtime i fredags – jeg har aldrig været så fokuseret som der.
Selv min ridelærer sagde, at han aldrig havde set mig ride med total fokus og overblik. Fantastisk følelse og jeg kunne ”gå på vandet” efterfølgende.
Derefter oplevede jeg bare at være totalt afslappet og koncentreret om mig selv.

Jeg er på sporet igen.

TAK!

Majken Jæger

Havde en spændende aften på Klarup Rideklub, hvor Anja var med et meget inspirerende oplæg.
Tak for at jeg lige stopper op og mærker efter her i dagene efter.
Det må betyde at jeg har forstået noget, og forsøger at øve mig.

Tina Bøgelund Emborg

Vi har i dag haft besøg af Anja på Christianslund Ridecenter.
Det har været sindssygt fedt og meget lærerigt.
Vil klartanbefale hende. Uanset hvad du laver i din hverdag, kan du bruge dét du lærer her!!!
Tak for en super dag!

Mathilde V. Nielsen