Vil du se endnu flere anbefalinger og succeshistorier, kan du finde dem her:

Instagram 

S.T.O.L.T 

Mit forløb hos Powermind Academy har givet mig langt mere, end jeg havde turde håbe på! Da jeg skulle op til Anja for første gang, var jeg meget spændt på, hvad det her mentaltræning egentligt var, og hvad det egentligt ville sige at have en coach. Jeg må sige, at jeg blev MEGET positivt overrasket.
Jeg havde forventet, at Anja skulle bruge nogle gange på at lære mig at kende, og for at finde frem til hvad vi skulle stille op med mig.
Det her er ingen overdrivelse, men der gik ikke 10 minutter før Anja havde fundet ind til kernen, og allerede begyndte at give mig værktøjer som jeg kunne bruge til at arbejde med mig selv.

Anna Pørtner
Jeg kan kun give Powermind Academy mine alle bedste anbefalinger. Anja har hjulpet mig på så mange plan; personligt, forretningsmæssigt og med min sport. Med problemer jeg har bakset med i mange år, og med underliggende problem stillinger som jeg aldrig ville have løst uden Anja.

Jeg har fået værktøjer jeg bruger i min dagligdag og som gør jeg i dag er blevet bevidst om mine tanker og følelser som jeg aldrig har været før, og bliver bedre og bedre til at vende negative tanker til positive. Igennem mine sessioner med Anja har jeg været igennem en kæmpe personlig udvikling og det stopper ikke her, for med Anja ved min side kan det kun gå én vej op.

Sara Wilton

Jeg er mega stolt. Igår var mig og min bedste kammerat til stævne og vi sparkede maks rxx ! Jeg elsker virkelig de redskaber jeg har fået af Anja! Hele ugen har jeg  virkelig arbejdet med min forberedelse, arbejdet på at tro på mig selv, selvtilliden skulle tilbage. Det gik mega godt, jeg følte virkelig vi var MAX klar. På opvarmningen forsvandt den, jeg begyndte at tvivle, men jeg fangede det mega hurtigt, trak min fokus punkter frem og jeg var hurtigt tilbage i det rigtige mindset Da jeg så holdte klar og skulle til ind på banen kunne jeg mærke nerverne begyndte at komme, jeg smilte tænkte hvor mega heldig jeg egentligt var, for det gør jeg har energien til at præstere mit max! Så dybe vejrtrækninger, mine fokuspunkter frem igen og så er vi klar

Vi vandt begge klasser så jeg kan slet ikke få armene ned

Melissa bundgaard

“Wow det har været nogle vilde uger på “Bedst når det gælder” forløbet! Da jeg tilmeldte mig, havde jeg aldrig drømt om hvor meget viden, hvor mange værktøjer, og ikke mindst hvor mange opgaver Anja ville hive ud af ærmet til os, det er helt vildt Jeg tager det hele med videre på min rejse mod at blive bedst når det gælder. Bl.a. at jeg skal ændre på min måde at tale til mig selv på, at træde ud af offerrollen og tage ansvar og handling, tænke i løsninger frem for begrænsninger, og i det hele taget ikke være bange for at lave fejl længere, men faktisk at opsøge fejlene, for det er dem man lærer af

Jeg kan virkelig anbefale forløbet til alle der ønsker nogle håndgribelige værktøjer til at blive Bedst når det gælder, men som også kan bruges i mange andre sammenhænge i livet. Men man skal være klar til selv at gøre en indsats, for det er et arbejde kun en selv kan gøre ”

Thrine Vester

Anja fra Powermind Academy formår at sætte refleksionerne i gang og har virkelig nogle gode værktøjer der er værd at arbejde med hvis du f.eks. som jeg ønsker mere fokus og overskud når du rider ind i en svær springklasse. Anja er meget forstående og virkelig værd at lave et samarbejde med, også selvom du føler det kun er småjusteringer du har brug for, for det er virkeligt givende uanset hvad!

Annika Knudsen Lorentsen

Hej Anja. Det var godt jeg fik talt med dig i sidste uge. Jeg er helt afslappet indeni og er glad og tilpas. Havde en fantastisk springtime i fredags – jeg har aldrig været så fokuseret som der.
Selv min ridelærer sagde, at han aldrig havde set mig ride med total fokus og overblik. Fantastisk følelse og jeg kunne ”gå på vandet” efterfølgende.
Derefter oplevede jeg bare at være totalt afslappet og koncentreret om mig selv.

Jeg er på sporet igen.

TAK!

Majken Jæger
Jeg vil bare lige fortælle, at jeg i denne uge, er til start nede i Herning!  Jeg har idag redet 130 cm med ét enkelt nedslag i 2. Fase, og det var ikke i dobbeltspringene!!!
Jeg ved godt jeg ikke er i forløb hos dig længere – men DU er medskyld i, at jeg står hvor jeg gør idag, at jeg ikke solgte Falcon i sommers, men istedet kæmpede videre!! Sidste år, havde jeg aldrig troet, at jeg ville ride her nede – men med alt din hjælp, begyndte tingene pludselig at fungere – og turen idag, er nok den bedste tur jeg nogensinde har redet i 130 cm!
Så bare lige KÆMPE tak for dig, og det halve år du gad at bruge sammen med mig – og at du troede på mig, og fik mig, til at tro på mig!!
Malene Lindvig
Jeg er SÅ taknemlig for de redskaber du har givet mig! Der er så meget mere, men det her er det vigtigste
Før jeg kom på BNDG var jeg meget nem at påvirke til stævner. De mindste kommentarer eller uforudsete situationer kunne slå mig ud og mit fokus og energi blev brugt på alt andet end min hest og den bane jeg skulle ind og springe…
Med hjælp fra Anjas store værktøjskasse har jeg lært at skabe min egen bobbel til stævner og jeg har kun fokus på min hest og min plan!
Anja har lært mig at lægge en plan, hvor ALT er forberedt, lige fra at jeg tager mit ridetøj på og til at jeg er hoppet af hesten. Jeg har lært at håndtere det uforberedte med ro i maven og sortere det støj fra, som brugte min energi før.
Jeg har lært at hvis jeg ikke udvikler mig så afvikler jeg, og jeg kan kun udvikle mig ved at fejle. Jeg skal lære af mine fejl og ikke kritisere mig selv.
Derudover har BNDG været virkelig sjovt, for jeg fandt ud af at der var mange andre, der havde præcis de samme udfordringer som mig og på den måde har vi hjulpet og heppet på hinanden
Sofie Amalie Olsen
Bedst når det gælder har været fantastisk og givet mig mere end jeg har turde håbe på.
Jeg har lært at kunne styre mit humør og  være i lige præcis den tilstand jeg vælger.
Jeg har lært at snakke så meget pænere til mig selv og at lave min indre kritikker om til min mentor.
Jeg har lært at være mere ligeglad med hvad andre tænker om mig ( for de ved ikke hvad jeg går og øver mig på )
Jeg har lært at jeg er nødt til at have en plan hvis jeg skal nå mine mål jeg har sat mig.
Jeg har lært at holde fuld fokus på opgaven  og at lukke døren bag hver øvelse.
Jeg har lært så ubeskriveligt meget af  forløbet og dette kun var et lille udpluk af det. og kan kun give Anja mine varmeste anbefalinger.
Astrid Preetzmann

Jeg er mega S.T.O.L.T og glad efter weekendens stævne! Distriktsmester på min ene pony Coco, med kun nulrunder, og en hurtig omspringning. Efter mit styrt og fald til forrige stævne på min anden pony, Redo, var vi nul i LA1* med en fjerdeplads, og en nulrunde i første runde af distriktmesterskabet (LA2**) Alt dette kunne ikke have sket uden den masterclass Anja holdte sidste tirsdag. SÅ fedt.

Julie Sørensen
Jeg havde det bedste stævne i dag  2 helt igennem fantastiske ture med fuld fokus og flow hele turen, som var mit mål
Som bonus gav det to fejlfrie runder
De værktøjer du giver mig virker bare gang på gang, og det er fantastisk
Tak
Kathrine Højrup Hansen

Havde en spændende aften på Klarup Rideklub, hvor Anja var med et meget inspirerende oplæg.
Tak for at jeg lige stopper op og mærker efter her i dagene efter.
Det må betyde at jeg har forstået noget, og forsøger at øve mig.

Tina Bøgelund Emborg

Vi har i dag haft besøg af Anja på Christianslund Ridecenter.
Det har været sindssygt fedt og meget lærerigt.
Vil klartanbefale hende. Uanset hvad du laver i din hverdag, kan du bruge dét du lærer her!!!
Tak for en super dag!

Mathilde V. Nielsen