OM – PowerMindAcademy

Anja Nielsen

Mentaltræner og performancecoach

Tlf: +45 28 79 74 79
anja@powermindacademy.dk 

Velkommen til
Powermind Academy

Jeg hedder Anja og er Mentaltræner og Performancecoach.

Dagligt træner jeg ambitøse sportsudøvere i at sætte store mål og i hvordan de når netop de mål.

Min mission er at få så mange atleter ud på banen med ro i maven, skarpt fokus på sig selv og opgaven og samtidig være ligeglade med, hvad andre synes og tænker om dem.
Dét at vinde er mange ting.

Jeg lærer mine Powerminders at vinde HVER gang. Følelsen af at vinde er utrolig powerfuld, og dén følelse skal mine Powerminders have hver eneste dag.

Jeg lærer dem at forbedre sine resultater konstant, med nemme og klare redskaber og et helt nyt mindset.

Igennem mine uddannelser i hhv. mentaltræning og personligt lederskab, trækker jeg på min teoretiske viden. Dette kombineret med min praktiske erfaring som personalechef og stævnerytter, giver mig et solidt grundlag for at lærer mine kunder det jeg selv har knækket koden til. Jeg har med andre ord, selv taget alle de skridt jeg lærer mine Powerminders at gå.

Da jeg selv var dressurrytter på landsplan, mærkede jeg ofte følelsen af at miste kontrollen over mine nerver og det gik udover mine resultater. Jeg fandt på egen hånd en måde hvor jeg kunne styre mine nerver og holde fokus, så jeg kunne vinde mere. Bedre placeringer, mere erfaring, flere succesoplevelser. Jeg kopierede metoden og brugte den igen og igen, på stævnebanen, på jobbet, til eksamen. 

Jeg besluttede mig for, at lære endnu mere om psykologien bag at være bedst når det gælder, og begyndte at lære fra de bedste i verden. 

Derfor ændrer jeg i dag mine kunders mindset og styrker deres tro på sig selv, så de kan være bedst når det gælder – HVER gang.

Og DU er mere end velkommen i vores store Powermind-familie!

Kh Anja

Se hvad mine Powerminders fortæller

“Lyt altid til andres oplevelse af din nye coach. Tag ikke kun coachens ord for gode varer.”

Jeg sætter en stor ære i at fortælle mine kunders historie om succes. Det gør dem stolte over deres engagement og præstation, og det kan forhåbentligt også inspirere dig til at tro på, at du også kan nå netop dit mål!

Drømmer du om fokus og ro i maven, når du er på banen?

Anja - Performancecoach og mentaltræner

Lad os tage en snak sammen for at sikre at vi er et match.
Samtalen er uforpligtende.

Kontakt mig her!