Handels- og abonnementsbetingelser – PowerMindAcademy

Handels- og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Powermind Academy
Anja Nielsen
Tornerosevej 54
8870 Langå

CVR nr. 28604262

Kontakt os på anja@powermindacademy.dk

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spam filter ved digitalt leveret produkter.

Produkter kan købes med både VISA, Mastercard og Dankort.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder, at abonnementsprisen eller raten, som er oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes pr. mail.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til anja@powermindacademy.dk

Ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig til at betale det fulde beløb, også hvis du har valgt at betale i rater.

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på anja@powermindacademy.dk  og du vil få alle pengene tilbage.

BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

På Anja Nielsen – Powermind Academys digitale produkter, er der ingen returret, når du har taget produktet i brug. Men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret, så snart du har taget produktet i brug. Dette gælder også online forløbet Den HELE Rytter.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser samt 1:1 forløb købt online eller telefonisk, så snart det købte tages i brug. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura, samt logget ind på forløbets undervisningsside.

Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link eller ved at følge link tilsendt i email.

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, hvis køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse, vi sender varsel på.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Powermind Academy Anja Nielsen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Brugsaftale

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved Anja Nielsen – Powermind Academy inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb. Undtaget Online forløbet Den HELE Rytter, som du har online adgang til, så længe dit abb. er aktivt – husk at du kan fortsætte Online forløbet Den HELE Rytter efter det igangværende forløb er nær afslutning, ved at logge ind på din undevisningesside og købet et åra forløb mere. Du vil blive informeret via mail, når det igangværende forløb er ved at afslutte.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Anja Nielsen – Powermind Academy. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Anja Nielsen – Powermind Academys online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Øvrigt

Ved tilmelding til “liveevents, workshops, foredrag” er tilmeldingen bindende. Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur. Ved afbud mere en 14 dage før afholdelse refunderes 50% af beløbet.

Alle rettigheder til forløb, kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Anja Nielsen – Powermind Academy. Ved køb opnås udelukkende 1 licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Alle købte digitale produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Sessioner

*Forløb samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter at forløbet er opstartet og/eller et år efter købsdatoen.

Disclaimer

Jeg skriver og bruger den viden jeg har lært på mine uddannelser og kurser, og om mine personlige betragtninger og erfaringer og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Anja Nielsen – Powermind Academy tager forbehold for tryk-/tastefejl, eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, kurser (herunder onlinekurser) og foredrag.

Anja Nielsen – Powermind Academy forbeholder sig retten til at aflyse og flytte kurser, events mv. ved for få tilmeldte, sygdom og andre pludseligt opståede og uforudsete hændelser. Ligeledes forbeholder Anja Nielsen – Powermind Academy sig retten til at ændre lokation og tidspunkt for afholdelse af udannelse, kurser, events mv.

Tvister og værneting

Enhver tvist mellem Powermind Academy Anja Nielsen og medlemmet skal først søges afgjort ved forhandling. Kan parterne ikke nå til enighed, skal tvisten afgøres af domstolene efter dansk ret ved retten i Randers som første instans.

Ændringer af medlemsbetingelserne

Powermind Academy Anja Nielsen forbeholder sig retten til løbende at ændre handelsbetingelserne uden at underrette medlemmerne særskilt herom. De til enhver tid gældende medlemsbetingelser vil fremgå af websitet. Alle kunder bør til løbende at holde sig orienteret om ændringer af betingelserne.

Læs Cookie- og privatlivspolitik her

Drømmer du om fokus og ro i maven, når du er på banen?

Anja - Performancecoach og mentaltræner

Lad os tage en snak sammen for at sikre at vi er et match.
Samtalen er uforpligtende.

Kontakt mig her!